Vote for Kasper

Kasper Strömman har förstått vad en kampanj verkligen behöver: en t-skjorta så Kasper-fansen är lätta att identifiera. BPK tror det blir en storsäljare.Frågan är bara - vågar man gå på gala i Kaspertröjan?
Att det inte går som förra året:

06.11.2012 kl. 15:10

Misslyckat sabotage

Bloggpris-kommentatorns största rival är Eva Frantz, a.k.a. Baksidan, alias Radiostjärnan. Också nominerad till bäst skrivna blogg.

I morse smög BPK in genom Ylleradions portar för att sätta ett häftstift på Evas stol. Men så var hon inte där. Firat nomineringen för häftigt? Eller gömmer hon sig för BPK?
06.11.2012 kl. 14:50

Team Skinka

Att köra kampanj på sin egen blogg är so last season. Kampanjsida på facebook är det som gäller! Först ute är Skinka, nominerad i kategorin roligaste blogg. Team Skinka hittar ni här.

Så farväl till det anonyma röstandet, nu måste du visa vem du gillar.
06.11.2012 kl. 12:37

En nyduschad Mysfabo

Det bästa BPK vet är att få dela hiss med en nyduschad Mysfabo. Lockarna ännu våta och glänsande. Sinnet morgonmjukt och rösten grusig av Karis-dialekt. I morse rusade BPK efter Mysfabon i Radiohusets aula och trängde sig in i samma hiss. Måste få. Åh.
06.11.2012 kl. 11:28

BPK ÄNTLIGEN nominerad

Om BKP är lite extra snäll och mosig beror det på att hon faktiskt blev nominerad till Bloggpriset i år.

Sant!

Bloggasinet Blemma är nominerat i kategorin Årets bäst skrivna blogg och det kan bara bero på att BPK publicerade en dikt på sajten förra våren. Och vi vet alla vad som smäller högst, för att citera Kisimyran igen:

Sluta, jag vill inte se en till sepia-färgad bild på någå ROSOR eller informeras om det filosofiska i landsvägens charm eller läsa din senaste DIKTÖHHH.
05.11.2012 kl. 17:45

Och de nominerade är

WTF?

(Okej nu måste BPK snabbt hitta på något att vara upprörd över. Det går ju inte an att bara vara rörd och glad och önska alla lycka till med en fet tår på kinden.)
05.11.2012 kl. 15:39

Paj-oncé

Två månader är en evighet i bloggvärlden och två år en helt ogripbar tidsrymd. Så Pajkvinnan, roligaste blogg 2010, kan inte finnas kvar i samma form som då.

Men varför vill Pajkvinnan plötsligt likna Beyoncé? Var det inte Lady Gaga som var den stora förebilden?

05.11.2012 kl. 14:39

H E M L I G T ! ! !

BPK nås redan av rykten om möjliga nominerade. Snart så... refresh refresh!
05.11.2012 kl. 14:18

Otålig

Här har BPK stigit upp 06.00 för att genast få se vem som är nominerad till Bloggpriset. Och så får vi kl 10:00 veta att nomineringarna kommer upp senare idag.

Grrrrr.
05.11.2012 kl. 10:13

Skuggala

Blir det en skuggala i Vasa? Den frågan debatteras vilt hos Tidstjuven. Alla är överens: Papper-Andréa var en riktig pärla som fixade skuggala förra året.Nu måste BPK sätta sig ner ett tag och fundera över hur många g det ska finnas i skuggggala.
04.11.2012 kl. 17:36

Movember dag 4

Bästa sättet att komma in i inneklickarna på nätet är förstås att hänga med på alla kampanjer som snurrar på twitter. Till exempel ska man nu odla mustasch för att understöda ... nej vänta, bekämpa? prostatacancer. Något sånt.

BPK har odlat mustasch i fyra dagar men det ser dåligt ut. Några usla små fjun. Om det inte tar sig vågar hon inte gå med mustaschen på Ratatas lanseringsfest.

Ni vet hur det är, ingen mustasch är bättre än en dålig mustasch.
04.11.2012 kl. 12:31

Bloggprisets död

Gnäll, joma, gnäll. Vad skulle Bloggpriset vara utan en hel drös med negativ feedback!

I år har det redan börjat på X3M:s sidor. Nicke Alden tycker att bloggar som fenomen börjar lite dö ut. Och en anonym herreman (BPK har fördomar och tror 35-åriga farbröder är duktigast på att gnälla) påpekar att bloggar oftast drivs av personer i åldern 20-30 och därför blir konceptet rätt platt och intetsägande.

Ja just det, vem skulle vara intresserad av vad 20-30-åringar har att säga.
03.11.2012 kl. 19:21

Ratata, en sekt?

Tidstjuven har varit på Ratata-fest i Vasa. Och konstaterar:
Det är lite som en sekt det där Ratata och är man inte med i sekten så är man bara en outsider.

Maria har så rätt. Det är inte vem som helst som får starta en blogg på Ratata. BPK fick utstå ett flera timmar långt förhör hemma hos Karin Lindroos, dit man måste komma i prickiga strumpbyxor och hatt. Och inte ens det hjälpte, sist och slutligen var det bara för att BPK supit med Peppe på studorg som den här bloggen fick lov att öppna på Ratata.

Rykten rör sig om heminspektioner där Karin kollat att det finns vackra stilleben och turkosa väggar hemma hos bloggarna innan de fått öppna en Ratata-blogg. Men det är bara rykten, eller?
03.11.2012 kl. 11:37

Kan Lucia vinna Bloggpriset?

Det går hårt för Krippen. Hon har varit kommunalvalskandidat och ler idag från Hbl:s sidor som en vacker Luciakandidat. Kan vi vänta oss en nominering till Bloggpriset ovanpå det här?
03.11.2012 kl. 10:38

Instagrampriset

Ni vet var alla coola kidz är. De hänger på Instagram. Och när de inte instagrammar i fyllan (babes, puss, sötis!), fyller de bloggen med suddiga bilder från Instagram.

Därför Kisimyran, därför har bloggvärlden blivit nedsmittad med ett oändligt antal sepiafärgade rosor.

Jag tror den här rosen har varit en tjur i ett tidigare liv
02.11.2012 kl. 20:23