Elsa

30.5.2012

 

lejon i det fria
älskar gräset som rusar med vinden
gula vrål hörs över savannen
doften
och så vänder hon sig om, ser oss i ögonen

01.02.2013 kl. 17:35

Mycket lite

21.5.2012

 

lite för mycket måndag
mycket för mycket måndag

när det blir för mycket
använder jag ordet lite
lite lite mindre mycket blir det då

01.02.2013 kl. 17:34

Sann

20.5.2012

Sanningen
den äkta
lyckliga öppna mänskan
är sann
vet
vad
hon är
kan berätta om sitt liv utan hinder

01.02.2013 kl. 17:32

Hejsan

Äschis, glömde förstås spara printscreen på senaste bloggdesignen. Jag ska strax dumpa hit texter från en diktblogg jag tänker stänga. Det här med multipla bloggar börjar vara ansträngande. So long!
01.02.2013 kl. 17:23

Bloggpriset 2012Malenami svävar. Mera bilder hos Muffin!

Måndagen gryr så mosig och mager. Dags att summera bloggpriset och sätta kommentatormössan i påsen.

Dubbelvinnaren Malenami flyter fortfarande omkring på ett moln av lyckobubbel. Och det unnar vi henne, så mycket glamour och sprittande glädje och rörande tårar som hon hämtade till galan.

Finska bloggvinnaren Pupulandia fick en stor beundrare i Pajkvinnan. Hoppas de finska superbloggarna aldrig får veta hurdan den finlandssvenska bloggosfären verkligen är, för då vågar de aldrig mera komma på våra fester.

Efterfesten skulle vara på Adams, men eftersom man måste ta sig dit före 23:00 för att få komma grade in lyckades det inte riktigt. Halva gänget var här och halva gänget där och resten på Onnela. Alla verkade ändå lika glada för det.

Festprissarna bakom Salongsberusade  hörde till dem som aldrig hittade till efter-efterfesten på We Got Beef. Skaffa twitter, säger BPK. Alla vet att man hittar till efterfesten genom att följa rätt mänskor på twitter.

Men kudos för att en av de Salongsberusade vaknade i Hyvinge. BPK var redan rädd för att hon festat hårdast. Inte kan det väl vara sant att Beefen serverar hjortronsaft tillverkad av älvor på en daggfrisk äng i små små glas......? Minnena har en suddig kvalitet.

Reklam-Mats kom inte ens på galan men lyckades ändå festa till det. Lite värktabletter och surfande på nätet och Twitterhingsten Tommix invaderar dina drömmar. Don't try this at home kidz!

Var det inte märkligt många av de nominerade som aldrig dök upp? Kan det vara så att bloggandet inte mera är en hobby för socialt handikappade nördar som saknar ett s.k. liv?  Tydligen finns det ett liv utanför bloggpriset.

Caisa K födde barn och det är förstås mycket större än ett bloggpris. 

Anne Hietanen stannade hemma för hon var sjuk. För att inte trötta ut sig själv med att skriva för mycket återanvände hon förra årets förlorarinlägg.

Blemmaledaren Linnea
såg en stund ut att vara borta hon också, men hon hade bara problem med pudret och gick att  hitta. Vill man vara blek och fin får man lida pin.

Till sist ett viktigt meddelande: Avokadopasta är out och korvstoppning inne. Bloggprisvinnarna Skinka och Charlotte hit och dit har båda tryckt in kött i tarmar och verkar dessutom ha gjort det skilt för sig. En stund trodde BPK att alla var på samma korvstopparfest hos Karkki.

Vi tackar organisatörerna för FIN FEST och gratulerar vinnarnaaaaa:

Årets snyggaste blogg caisak.com
Årets bäst skrivna blogg evafrantz.blogspot.fi
Årets nykomling charlottehitochdit.wordpress.com
Årets roligaste blogg skinka.ratata.fi
Årets samhällsblogg parkvakten.blogg.hbl.fi
Årets finska blogg trendi.fi/blogi/pupulandia
Årets inspiratör malenami.com
Årets blogg malenami.com
Årets blå fågel @tommixhelsinki
Juryns hedersomnämnande http://blemma.netii.net/
10.12.2012 kl. 14:28

Schalångsberu >hick< ade

Vad alla verkligen vill veta är - vem festade hårdast? Kan det ha varit de Salongsberusade? De har checkat in på festen men inte ut. Kanske gänget fortfarande ligger i ett hörn av Korjaamo med ett kramapktigt grepp om gratisskumpan och sörjer att de inte vann något pris.
07.12.2012 kl. 23:42

Kuka voitti?

Det råder en allmän förvirring om vem som vunnit vad i svenskfinland. Tubbs visar stolt sitt pris för Årets finska blogg.  Samma pris som Pupulandia fått. Vem ska vi tro på?
07.12.2012 kl. 23:34

ÄschOch dubbeläsch. Det var Fru Frantz som vann priset för Årets bäst skrivna blogg. För att strö salt i såren har X3M börjat med att filma förlorarnas podium, och för att göra det riktigt stiligt fokuserat på BPK som försöker dra ner sin alltför trånga klänning.
07.12.2012 kl. 14:51

Skandal i Husis

BPK såg till sin glädje att Hufvudstadsbladhet skrivit stort om bloggprisgalan. Och för att göra det ännu bättre: enligt Hbl har Blemma vunnit i kategorin årets bäst skrivna blogg. Yey! Pöll-Johan med en Eva Frantz-mask på huvudet framför en suddig Londonbild var alltså bara en ond dröm.
07.12.2012 kl. 14:19

Åååh det är så hårt att vinna bloggpris

06.12.2012 kl. 15:06

Svarta galan

Wonderland sällar sig till den svarta skaran, Skinka har en svart spetsmask, paniken sprider sig i kommentatorns hjärta. Vara svart och cool eller färggrann och originell? Tick tock, bara två timmar till förfesten.
05.12.2012 kl. 15:34

Galatips!

Om någon nu till äventyrs skulle vilja komma på bloggprisgalan i något annat än en LBD och en bit svart spets fastlimmad i pannan, har Near to the wild heart fina tips på masker. Nick Cave är BPK:s favorit.
04.12.2012 kl. 23:51

Svarta blemman

Blemmatatorn Linnea lägger upp en suddig gif på sin bloggprisoutfit och låt oss se här... jo, det är en svart spetsklänning vi skymtar.
04.12.2012 kl. 23:41

Basses double trouble

Coola killen Basse har dubbelt upp med klädproblem: förutom bloggprisgalan ska han imorgon på morgon tala i Min Morgon om bloggpriset. Istället för att vara glad över att få chansen att synas i tv bitchar han om hur svårt det är att hitta passande kläder.
04.12.2012 kl. 15:23

Svarta spetsar har vi allihopa

Emilia, ni vet hon som höll på att bli ersatt av en dyna, satsar på en klänning i svart spets. Ni hörde det här först: alla kommer klädda i svart och/eller spets.

Elin har också visat upp sin klänning, den är radikalt nog vinröd men förstås med spetsdetaljer.

BPK vill inte känna sig utanför. Svart spetsklänning har inhandlats på det stora varuhuset.
03.12.2012 kl. 17:35