Bloggpriset 2012

10.12.2012 kl. 14:28


Malenami svävar. Mera bilder hos Muffin!

Måndagen gryr så mosig och mager. Dags att summera bloggpriset och sätta kommentatormössan i påsen.

Dubbelvinnaren Malenami flyter fortfarande omkring på ett moln av lyckobubbel. Och det unnar vi henne, så mycket glamour och sprittande glädje och rörande tårar som hon hämtade till galan.

Finska bloggvinnaren Pupulandia fick en stor beundrare i Pajkvinnan. Hoppas de finska superbloggarna aldrig får veta hurdan den finlandssvenska bloggosfären verkligen är, för då vågar de aldrig mera komma på våra fester.

Efterfesten skulle vara på Adams, men eftersom man måste ta sig dit före 23:00 för att få komma grade in lyckades det inte riktigt. Halva gänget var här och halva gänget där och resten på Onnela. Alla verkade ändå lika glada för det.

Festprissarna bakom Salongsberusade  hörde till dem som aldrig hittade till efter-efterfesten på We Got Beef. Skaffa twitter, säger BPK. Alla vet att man hittar till efterfesten genom att följa rätt mänskor på twitter.

Men kudos för att en av de Salongsberusade vaknade i Hyvinge. BPK var redan rädd för att hon festat hårdast. Inte kan det väl vara sant att Beefen serverar hjortronsaft tillverkad av älvor på en daggfrisk äng i små små glas......? Minnena har en suddig kvalitet.

Reklam-Mats kom inte ens på galan men lyckades ändå festa till det. Lite värktabletter och surfande på nätet och Twitterhingsten Tommix invaderar dina drömmar. Don't try this at home kidz!

Var det inte märkligt många av de nominerade som aldrig dök upp? Kan det vara så att bloggandet inte mera är en hobby för socialt handikappade nördar som saknar ett s.k. liv?  Tydligen finns det ett liv utanför bloggpriset.

Caisa K födde barn och det är förstås mycket större än ett bloggpris. 

Anne Hietanen stannade hemma för hon var sjuk. För att inte trötta ut sig själv med att skriva för mycket återanvände hon förra årets förlorarinlägg.

Blemmaledaren Linnea
såg en stund ut att vara borta hon också, men hon hade bara problem med pudret och gick att  hitta. Vill man vara blek och fin får man lida pin.

Till sist ett viktigt meddelande: Avokadopasta är out och korvstoppning inne. Bloggprisvinnarna Skinka och Charlotte hit och dit har båda tryckt in kött i tarmar och verkar dessutom ha gjort det skilt för sig. En stund trodde BPK att alla var på samma korvstopparfest hos Karkki.

Vi tackar organisatörerna för FIN FEST och gratulerar vinnarnaaaaa:

Årets snyggaste blogg caisak.com
Årets bäst skrivna blogg evafrantz.blogspot.fi
Årets nykomling charlottehitochdit.wordpress.com
Årets roligaste blogg skinka.ratata.fi
Årets samhällsblogg parkvakten.blogg.hbl.fi
Årets finska blogg trendi.fi/blogi/pupulandia
Årets inspiratör malenami.com
Årets blogg malenami.com
Årets blå fågel @tommixhelsinki
Juryns hedersomnämnande http://blemma.netii.net/
Kommentarer (1)
Tack och god natt BPK, hoppas det blir aktuellt för dig att återkomma om ett år eller så!
Nålen10.12.12 kl. 20:01